Mer motivation

Posted by

Nystart. Finns det någon härligare känsla, än när man bestämt sig för att ta sig för någonting och dessutom är motiverad till att genomföra det?

Vintern är över. Våren är här. Det är första april och termometern visar för tillfället nästan 13 grader. Jag har, som jag brukar ha varje vår, en idé och en plan för ett ännu inte nedskrivet träningsupplägg, att börja följa och träna efter regelbundet, i den kanske härligast tiden på hela året.

Att påbörja ett nytt träningsupplägg är oftast ganska enkelt, framför allt när det börjar bli ljusare och varmare ute och man känner sig motiverad. Det finns dock några viktiga saker att tänka på för att inte tappa lusten de dagar när motivationen inte känns lika stark. Jag blir inspirerad av att läsa om och se andra som tränar. Därför strävar jag också efter att vara en inspirationskälla till andra som vill träna mer regelbundet, men som kanske inte alltid lyckas på grund av att motivationen och drivkraften ibland sviktar.

Mer motivation

Jag kommer ge mina bästa tips för underlätta att komma igång med regelbunden träning, på ett skonsamt och hälsosamt sätt för både din fysiska och psykiska hälsa och som dessutom kan bidra till MER MOTIVATION för långsiktig varaktighet! Dessutom kommer jag bjuda på mig själv och min egen träning, hur jag lägger upp den, vad jag har för plan med den och vilka framsteg jag (förhoppningsvis) gör.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s